"Навколо мене все розліталося": Поранений чоловік Окуєвої дав перший коментар (відео)

Одна з куль влучила Аміні Окуєвій в голову.

Адам Осмаєв і Аміна Окуєва. Фото: соцмережі.

Аміна Окуєва і Адам Осмаєв поверталися до Києва з іншого регіону. Коли стався обстріл авто, чоловік перебував за кермом авто. Про це повідомляє "Лівий берег", передають Патріоти України.

За словами Адама, на залізничному переїзді їх машину почали обстрілювати. Одна з куль влучила Аміні Окуєвій в голову. Була чутна автоматна черга. "Навколо мене все розліталося, панель вся. Я скільки міг – проїхав, тому що (нападники, – ред.) влучили також в двигун, машина зупинилася. Намагався надати першу допомогу, але їй в голову потрапили. Так що...", – сказав Адам Осмаєв.

Військовий додав, що цей напад був замахом на них обох, й, імовріно, це справа рук Росії. Окрім того, він вважає продовженням замаху на Ігоря Мосійчука.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...