"Навряд чи Дональд про це забув": Журналістка згадала, як Путін образив Трампа

Юлія Латиніна вважає, що саме після цього випадку Трамп не захотів мати в РФ бізнес.

Конкурс краси значив для Трампа дуже багато. Фото: Корреспондент.net.

Інцидент стався у Москві у 2013 році, коли в російську столицю приїжджав американський бізнесмен. Дональд Трамп прибув до Москви на конкурс краси, який був спеціально перенесений саме в це місто. Про це розповіла російська журналістка Юлія Латиніна в ефірі "Ехо Москви", передають Патріоти України.

"Трамп був у 2013 році в Москві на конкурсі краси. Він спеціально цей конкурс краси притягнув до Москви (мабуть, йому дійсно хотілося в Москві завести якісь бізнес-проекти), він дуже хотів там робити бізнес. Він хотів робити бізнес з Арасом Агаларовим, який, дійсно, один з кращих російських девелоперів. На цей конкурс краси обіцяв приїхати Путін", - заявила вона.

"Трамп цього дуже хотів, він навіть у Twitter написав, цитую, "Як ви думаєте, чи приїде Путін на Міс світу? Якщо так, то чи він стане моїм найкращим другом?" - нагадала Латиніна. Як зазначає журналістка, Путін у підсумку на конкурсі не з'явився. "Причому вже тоді Трамп розповідав, збирався балотуватися на пост президента. Тобто, ось, Володимир Володимирович за своєю вічною звичкою запізнюватися куди-небудь на 4 години втратив цю можливість. Не знаю, кусають тепер в Кремлі лікті. Але я думаю, що Трамп це міцно запам'ятав, тому що, насправді, ось там не зовсім зрозуміло: він не приїхав або запізнився? Тому що якщо Володимир Володимирович там хотів за звичкою, як завжди запізнитися на 6 годин, а замість цього конкурс провели без нього, то, погодьтеся, як після цього сторони чудово ставилися одна до одної", - зазначила вона.

Латиніна вважає, що саме після цього випадку Трамп не захотів робити в РФ бізнес. "Хотів Трамп робити бізнес в Росії і, ось, після конкурсу краси, після цього приїзду Путіна (або запізнення) він діловим чуттям зрозумів, що справа погана, не треба, і зав'язав з цим. Так? Тобто не було у нього після цього ніяких проектів в Росії. І я, звичайно, думаю, що на нього серйозне враження справила історія з ось цим самим неприїздом Путіна або запізненням, тому що... Ну, як тут? Ось, Обама і Меркель чекають Путіна по 4 години, а тут Трамп чекати не став, провів конкурс", - сказала Латиніна. "Ось, власне, і все. На цьому кінець історії. Трамп нюхом бізнесмена, що хотів робити бізнес в Росії, відчув, що тут болото і звалив ще до всякого 2014 року, і звалив ще до всякого "Кримнаша", - резюмувала журналістка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...