"Назви конкретні прізвища тих, хто отримував гроші": У БПП відреагували на заяви Онищенка про "підкуп депутатів"

Олександр Онищенко заявив, що близько 70 депутатів отримували від нього гроші, але подробиці чомусь і досі не розповідає.

Ігор Кононенко. Фото: Фокус.

Заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко вимагає від депутата-втікача Олександра Онищенка назвати прізвища депутатів і чиновників, яким платилися гроші. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на сторінку Блоку Петра Порошенка в "Фейсбук".

"Коли Онищенко робить заяви, що підкуповував депутатів, підкуповував глав облрад, принципова позиція моя і нашої фракції - назви прізвища! Назвіть прізвища тих, кому давали гроші і кого ти купував. А далі вже будуть питання до цих людей.

Я особисто спільно з колегами-депутатами готовий ініціювати розслідування з цього приводу і звертатися в НАБУ. Онищенко заявив, що близько 70 депутатів отримували від нього гроші. Будь ласка, назви прізвища тих, хто отримував ці гроші. Щоб було проведено розслідування щодо цих депутатів або компаній. Необхідно назвати якісь конкретні факти, коли ви робите такі звинувачення", - зазначив Кононенко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...