НБУ збирається змінити дизайн гривні

Введення в обіг нових банкнот або монет проводиться через 6 місяців після оголошення рішення.

НБУ. Фото: 112 Україна.

Нацбанк України планує змінити дизайн української валюти. Про це заявив директор департаменту грошового обігу НБУ Віктор Зайвенко, передають Патріоти України із посиланням на "Тиждень".

"Ми нещодавно почали проводити зміну дизайну банкнот великих номіналів: 100 гривень зразка 2014 року і 500 гривень - 2015-го. Ми працюємо над оновленням дизайну всього ряду банкнот. Про введення в обіг нових номіналів або нового дизайну повідомимо", – заявив Зайвенко.

Розробленням банкноти у 1000 грн Нацбанк не займався. Також не приймали рішення ввести її в обіг. Введення в обіг банкнот або монет проводиться через 6 місяців після оголошення рішення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...