"Не бачу перспектив врегулювання або виконання Мінських угод": Голова Національної розвідки США у Конгресі виступив з резонансною заявою щодо Донбасу

​Джеймс Клеппер вважає, що про позитивний результат війни на Донбасі говорити не доводиться і припускає, що Росія продовжить наступальні рухи на окупованій території.

Джеймс Клеппер. Фото:http://hvylya.net/

Джеймс Клеппер переконаний, що Росія всіма силами буде намагатися зберегти свій вплив на сході України, продовжуючи тиск. У цій ситуації глава національної розвідки США не бачить ніякого цивілізованого виходу і вважає, що перспектив врегулювання збройного конфлікту немає. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

Під час свого виступу в Конгресі Клеппер зазначив, що не бачить просвіту, не бачить прагнення до виконання Мінських угод, тому вважає, що про позитивний результат війни на Донбасі говорити не доводиться.

"Не бачу перспектив врегулювання або виконання Мінських угод", - підкреслив під час виступу Джеймс Клеппер.

Він також припускає, що Росія продовжить наступальні рухи в окупованому Донбасі, Україна буде відповідати тим же, захищаючи свої території, тому стабільність в окуповані росіянами регіони прийде дуже не скоро.

Крім того, Клеппер на Конгресі приголомшив своїм рішенням подати у відставку, пояснюючи свій відхід з високого поста приходом до влади Дональда Трампа. Про це рішення Клеппер повідомив ввечері 17 листопада.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...