"Не боятся "бандеровцев" и "фошыздов"​: Туристів з України попросили приїжджати в Крим

​Місцева "влада" запевняє, що на анексованому півострові будуть "дуже раді" українським відпочивальникам.

Порожній пляж у Криму. Ілюстрація:NEWSru.uaГлава Ростуризму Олег Сафонов зайнявся рекламою відпочинку в Криму серед українців. Про це повідомляє агентство "Кримінформ", передають Патріоти України.

"Я хотел бы сказать, что мы будем очень рады приветствовать туристов, в том числе и из Украины. Мы приглашаем, мы ждем наших родственников, друзей, соседей из Украины и будем очень рады им", - сказав він.

За словами Сафонова, кількість туристів не з РФ збільшується. "Мы видим, что каждый год количество иностранных туристов, приезжающих в Крым, увеличивается. Очень много приезжает туристов из европейских стран, из США есть, много представителей КНР. Крым является открытым: мы ждем туристов всех национальностей и вероисповеданий и из нашей страны, и из-за рубежа", - зазначив він.

Заяву російського чиновника висміяли користувачі мережі. "Оккупанты принялись активно зазывать украинцев на отдых в Крым. Уже не боятся "бандеровцев" и "фошыздов", - іронізує блогер" Кримський Бандерівець ".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...