"Не було ані промов, ані жодного чиновника "ДНР": Охоронця-абхазця Мотороли тихо зарили, як непотріб (фото)

Навіть пропагандистка бойовиків визнала, що доля охоронця Мотороли виявилася нікому не цікава у "ДНР".

Охоронець Мотороли. Фото: соцмережі.

Охоронця, що загинув разом із бойовиком Арсенієм Павловим "Моторолою", поховали раніше і без всяких вшанувань. Про це пише Depo.Донбас з посиланням на "воєкора" бойовиків Марину Харькову, передають Патріоти України.

Вона повідомила, що звали загиблого Євген Гадло (позивний Гога). За іронією долі він був родом з Абхазії. Звідти його до Донбасу ще в дитинстві привезли батьки, рятуючись від війни на початку 1990-х. Харькова також повідомляє, що похорон Гадло відбувся за день до поховання Мотороли - 18 жовтня. Все відбулося тихо, без урочистостей. Зазначається, що бойовику було 35 років.

"Женю ховали в запаяній цинковій труні. Шансів вижити в епіцентрі вибуху в сталевий пастці у них не було. На холодному пронизливому вітрі з ним прощалися тільки рідні, друзі, однокласники, сусіди", - написала Харькова.

Навіть пропагандистка бойовиків визнала, що доля виявилася нікому не цікава у "ДНР". "Не було промов. Не було жодного зі 150 тисяч представників руху "донецька республіка" або "вільний донбас", жодного зі 100 депутатів "народної ради", жодного чиновника районної, міської, республіканської адміністрації, міністерств чи відомств. Всі вони відзначаться завтра. Очевидно, смерть простого бійця, безвісного героя, їх не цікавить", - написала вона. Харькова також зазначає, що на окупованій території "йде низка похорон", але ніхто вже на це не реагує і сприймають як належне.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...