Не дають сунути на Авдіївку: Росіяни скаржаться, що українські снайпери косять їхні ряди

Окупанти, користуючись тим, що українським бійцям Генштаб заборонив відстрілюватись під час наступу терористів, намагалися обійти українські позиції і прорватися на фатальній для них Промзоні.

Під Авдіївкою бойовики зазнають втрат під час невдалих штурмів українських позицій. Ілюстрація:www.ukrinform.uaРосійські терористи зазнали відчутних втрат від прицільності українських снайперів біля Промзони Авдіївки. Про це виданню ІНФОРМАТОР повідомили інсайдери на окупованих територіях, передають Патріоти України.

Ситуація в терористів вийшла скандальна, у результаті чого мало не були ліквідовані впливові функціонери окупантів.

При цьому, як повідомляють джерела, від кулі українського снайпера мало не ліквідували впливових осіб з терористичного “міноборони ДНР”. Окупанти, користуючись тим, що українським бійцям Генштаб заборонив відстрілюватись під час наступу терористів, намагалися обійти українські позиції і прорватися на фатальній для них Промзоні.

При цьому, так званий “прорив” покликали знімати іноземних пропагандистів Кремля – китайське видання “Сіньхуа”, телеканал “Звєзда”, “RussiaToday”. Однак, коли терористи майже прорвалися на флангах українських позицій, по них відкрили нищівний вогонь, і майже вся жива сила терористів була знищена або поранена. Точна кількість 200-х невідома, однак, наступ окупантів був зірваний майже моментально.

При цьому, як виявилось, на Захарченка через Кремль поскаржились кілька вищевказаних журналістів і російських представників ОБСЄ, які, дивним чином, чомусь брали участь у прориві російських терористів. За їхніми словами, вони були змушені під щільним вогнем “падати на землю і займати горизонтальне положення”. Лише повідомлення українським бійцям, що вони “преса” зупинили вогонь бійців ЗСУ в їх бік.

Офіційно терористи ДНР повідомляють, що загинуло троє з їхнього боку. Принаймні – стільки доставили в донецький морг. Скільки залишилося лежати у Промзоні – невідомо. Відомо також, що поранений також один з командирів терористів.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...