Не допустити провокацій: Ярош заявив про мобілізацію патріотичних сил на травневі свята в Одесі

Дмитро Ярош підкреслив, що його "ДІЯ" та активісти загонів тероборони УДА приведені в стан бойової готовності і в будь-який момент готові дати відсіч і відреагувати на провокації в Одесі.

Дмитро Ярош. Фото: telegraf.com.ua.

Дмитро Ярош офіційно заявив про мобілізацію свого громадського руху "ДІЯ", який спільно з Українською добровольчою армією готовий протистояти можливим заворушенням і провокацій, які готуються в Одесі напередодні травневих свят та чергових роковин трагедії 2 травня. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

"Вся Україна 2 травня буде поминати жертв трагедії, яку два роки тому в Одесі організували кремлівські спецслужби. Українські патріоти рік тому за допомогою правоохоронців не допустили такого кремлівського сценарію. Але ми не виключаємо, що вони в річницю одеської травневої трагедії знову спробують взяти реванш і спровокувати нове побоїще ще більшого масштабу", - йдеться в спільній заяві руху Яроша і УДА.

Ярош підкреслив, що його "ДІЯ" та активісти загонів тероборони УДА приведені в стан бойової готовності і в будь-який момент готові дати відсіч і відреагувати на провокації в Одесі. Так, частину свого активу вже мобілізувало Львівське, Івано-Франківське, Хмельницьке, Тернопільське, Дніпропетровське, Волинське, Рівненське, Житомирське, Чернігівське, Донецьке, Харківське, Сумське відділення "державницької ініціативи Яроша". "Cотни патріотів в будь-який момент готові виїхати на допомогу своїм побратимам з Одеси", - запевнили в русі Яроша.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...