Не катували: У СБУ розказали, звідки у Краснова з'явилися синці

Спецслужбовці запевняють, що навмисне не катували керівника Цивільного корпусу "Азов-Крим", але змушені були застосувати силу під час затримання.

Станіслав Краснов у суді. Фото: соцмережі.

У Службі безпеки України заявили, що під час затримання керівник Цивільного корпусу «Азов-Крим» Станіслав Краснов чинив опір, тому оперативникам довелося застосувати силу. Про це сказав керівник апарату СБУ Олександр Ткачук, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

«Ми про це говорили відкрито. Звичайно, під час затримання Краснова оперативники змушені були застосовувати силу, тому що він чинив опір. Затримання було, нагадаю, в лісі між першою і другою годиною ночі... Нам на той момент достовірно не було відомо, була у нього зброя чи ні, чи були у нього інші засоби, які могли завдати травми правоохоронцям, тому вони змушені були діяти жорстко», - сказав Ткачук.

Про стан Станіслава Краснова написав на своїй сторінці у "Фейсбуці" нардеп Ігор Мосійчук: "В перерві судового засідання по моїй справі, встиг заїхати на суд до Станіслава Краснова. З огляду на чисельні тяжкі забої в Краснова, адвокати викликали йому швидку медичну допомогу для фіксації наявних тілесних ушкоджень і надання медичної допомоги. На місце прибули лікарі.

Після первинного огляду медики встановили, що необхідно більш ретельне обстеження в стаціонарі медичного закладу. Попередній діагноз: струс головного мозку і закрита черепно-мозкова травма - лікарі наполягають на екстренній госпіталізації. Суддя Маліновська ігнорує наполягання лікарів. Адвокати оголосили їй відвід".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...