"Не хочемо повертатися до мирного життя": Російський найманець зізнався, що їм сподобалось воювати на Донбасі

Людям, які брали участь у ПВК складно влаштуватися на мирну роботу, тому вони все частіше приймають рішення продовжити воювати за гроші.

Російським бойовикам подобається вбивати та грабувати. Фото: соцмережі.

Багато російських найманців, які беруть участь у приватних військових компаніях, бажають продовжити воювати на Донбасі. Про це розповів представник ПВК E.N.O.T.CORP Михайло, передають Патріоти України із посиланням на російське видання Лента.ру.

"Потік бажаючих стати солдатами удачі, за словами Михайла, збільшився на тлі тривалого конфлікту в Донбасі. Люди поїхали туди за покликом серця, деякі з них виявили талант до того чи іншого напрямку військової справи, звикли до побуту і розпорядку життя на військовому положенні, здружилися зі своїми товаришами по службі. До звичайного мирного життя такі люди повертатися не хочуть", - йдеться в матеріалі.

За словами найманця, людям, які брали участь у ПВК складно влаштуватися на мирну роботу, тому вони все частіше приймають рішення продовжити воювати за гроші.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...