Не можна виключати великих жертв: Україну попередили про жорстокий "креатив" Путіна перед виборами (відео)

Вся кампанія Володимира Путіна буде спрямована на те, щоб значний відсоток росіян пішов на вибори і проголосував.

Путін не здивував тим, що знову йде у президенти. Ілюстрація: ТАСС.

Оточення президента Росії Володимира Путіна напередодні виборів в 2018 році може спровокувати загострення ситуації в Україні. Про це в ефірі ObozTV заявила експерт з міжнародних питань Юлія Осмоловська, передають Патріоти України.

"Прогнозувати дуже складно, тому що Путін і його команда дуже креативні в цьому плані. Я не була б така впевнена, що Путін не буде намагатися використовувати ситуацію в Україні як елемент посилення електоральної підтримки. В контексті виборів президента Росії і спецефектів передвиборної компанії, мені б не хотілося думати про жорстокі дії з великою кількістю жертв у відношенні України, але виключати цього не можна", - зазначила експерт.

При цьому вона підкреслила, що саме рішення глави Кремля йти на четвертий термін не було несподіванкою. "Не важливо, чому він тримав паузу. Всім було зрозуміло, що таке рішення прозвучить і не буде іншим. Реакція світових медіа на це тільки підтверджує, що ніякої інтриги немає. Його натурі характерно, як людині із специфічного середовища спецслужб, грати в такі речі" , - вважає вона.

За її словами, єдиною інтригою цих виборів буде тільки явка виборців. "Росіяни навіть не сумніваються, хто стане президентом. Єдине питання - це відсоток явки виборців. Вся кампанія буде спрямована на те, щоб значний відсоток росіян пішов на вибори і проголосував. А хто буде президентом і так зрозуміло", - констатувала Осмоловська.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...