"Не одной с нами крови": Жителі окупованого Донбасу відмовляються допомогти пораненим терористам

Лікарні та морги окупованих територій Донбасу переповнені вбитими та пораненими бойовиками.

Терористам не вистачає донорської крові. Ілюстрація: РБК.

Бої на Бахмутській трасі в районі населеного пункту Жолобок обернулися великими втратами для терористів "ДНР". Стало відомо, що лікарні та морги окупованих територій Донбасу переповнені вбитими та пораненими бойовиками. При цьому ситуація для терористів ускладнюється критичною відсутністю донорської крові для переливання, оскільки цивільне населення місцевих міст і сіл навідріз відмовляється здавати кров для лікування поранених найманців. Про це повідомляє головний редактор ресурсу "Інформаційний спротив" Юрій Карін, передають Патріоти України.

Більш того, багато хто з місцевих жителів демонстративно відмовляються від допомоги терористам і натякають на кавказьке походження ісламських бойовиків, яких зараз багато на Донбасі. ЗМІ нагадують, що військові дії в районі Бахмутськой траси тривали протягом усього минулого тижня, спровокувавши великі втрати у лавах бойовиків.
Раніше повідомлялося, що в боях за Жолобок ЗСУ вдалося зайняти нові позиції при мінімальних втратах. У той же час під час обстрілів Мар'їнки і Кам'янки поранення отримали жінка і дитина.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...