Не опускати руки: Київ добиватиметься підтримки республіканців США для залучення Трампа на сторону України - Bloomberg

Для України важливо, щоб колишній чиновник Держдепу США часів Буша-молодшого Джон Болтон став державним секретарем у новому уряді Трампа.

Дональд Трамп. Фото:www.unian.uaУкраїна опинилася в непростій ситуації після перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Офіційний Київ ризикує втратити захист Америки при новому президенті. Однак Україна не має наміру опускати руки. Про це пише агентство Bloomberg, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

Як повідомило агентство, Україна вже робить кроки, щоб добитися потужної підтримки від республіканців у Конгресі з метою цілеспрямованого впливу і переконання нового президента Трампа про стійку підтримку України.

Видання також повідомляє, що для України важливо, щоб колишній чиновник Держдепу США часів Буша-молодшого Джон Болтон став державним секретарем у новому уряді Трампа.

Українські ЗМІ кілька разів нагадували про те, що він є затятим прихильником вступу України в НАТО і надання серії озброєнь Україні для захисту своїх інтересів на Донбасі. На даний момент Трамп не виявив активних кроків у бік України або проти неї. Його інавгурація призначена на грудень.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...