Не спалюванням на вогнищі: Патріарх Кирило запропонував, як врятувати "біснуватих росіян"

Очільник РПЦ вважає, що хворих, яким не допомогла психіатрія, можна вилікувати шляхом "вигнання бісів" через обряд екзорцизму.

Патріарх Кирило. Фото:ТСН

Глава Російської православної церкви патріарх Кирило запропонував проводити обряди екзорцизму над людьми, яким не можуть допомогти психіатри. Про це передає агентство ТАСС, зазначають Патріоти України.

Практики вигнання бісів патріарх пропонує проводити над "біснуватими" росіянами. За словами патріарха, йому "доводилося нерідко чути від фахівців в області психіатрії, що вони стикаються часом з такими психічними явищами, які не можна пояснити хворобою".

"Такі люди, не отримавши зцілення, навіть полегшення своєї недуги через звернення до лікарів, приходять до церкви. І з глибокої давнини існує чин вигнання бісів з людей, читаються особливі молитви, автором яких є Василь Великий. І багато духовно сильних пастирів допомагають людям позбутися від цієї страшної мани", - сказав глава РПЦ.

Людині, щоб "захистити себе від диявольського впливу", необхідна молитва, додав патріарх Кирило.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...