Не так освятив: У Гундяєва звинуватили одного з єпископів у невдалому запуску ракети

Як стало відомо, ракета впала в Атлантичний океан разом з усіма супутниками.

Благовіщенський єпископ Лукіан освятив ракету-носій напередодні запуску. Фото:realigion.meУ Росії заявили, що у невдалому запуску "Союзу-2.1б" з космодрому "Східний" винен Благовіщенський єпископ Лукіан, який освячував ракету-носій перед стартом. Таку заяву зробив протодиякон РПЦ Андрій Кураєв в ефірі радіостанції "Говорит Москва", зазначають Патріоти України.

"Якщо людина щось робить, а виходить погано, то для нього це питання задуматися, чи правильно він робить. Дуже дивно, що церква начебто надає послуги, але ніколи не відповідає за якість цих послуг. В цьому є деяка проблема", - сказав Кураєв .

Мережа вибухнула коментарями з цього приводу:

Раніше російські ЗМІ повідомили, що ракета "Союз" з 19 супутниками стартувала з космодрому "Східний" 28 листопада о 08:41 мск. "Роскосмос" відзвітував про виведення розгінного блоку з тритонного апаратом "Метеор-М" на розрахункову орбіту, однак потім повідомив, що на цільову орбіту супутник не вийшов, зв'язок з ним встановити не вдалося.

Повідомляється, що ракета впала в Атлантичний океан разом з усіма супутниками.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...