Не від тих рятувалася: У Росії зґвалтували і вбили 14-річну біженку з Донбасу

Дівчинка вийшла погуляти, але живою додому вже не повернулася.

Вбита у РФ школярка з Донбасу. Фото: соцмережі.

В Кисловодську Ставропольського краю РФ вбили 14-річну дівчинку. Її тіло знайшли у річці в суботу, 5 березня. Про це повідомила старший помічник керівника слідчого управління СКР по регіону Катерина Данилова, передають Патріоти України з посиланням на Фонтанку.

Дівчинка зникла увечері 3 березня – вона вийшла погуляти на вулицю і не повернулася. Її тіло з ушкодженнями в області голови знайшли під мостом в руслі річки. Ставропольські ЗМІ повідомляють про те, що дев'ятикласниця могла бути зґвалтована.

"Зараз всі сили слідчих і оперативників кинуті на встановлення підозрюваного та його затримання", — підкреслила Данилова. Джерело в правоохоронних органах розповіло, що дівчинка була родом з Донбасу, з міста Горлівка – вона з сім'єю переїхала в Кисловодськ близько півроку тому. Місцеві журналісти вже розшукали профайл дев'ятикласниці в соцмережах і опублікували фотографії загиблої.



Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...