"Небайдужі жителі допомогли": На сайті "Стоп терор" вже є багато подробиць про "систему управління "ДНР", - Аброськін

За два місяці роботи сайт "Стоп терор" відвідали понад 60 тис. користувачів, які переглянули близько 1 млн сторінок.

В'ячеслав Аброськін. Фото: соцмережі.

На сайті "Стоп терор" вже оприлюднена інформація про понад 3 тис. осіб, які пов’язані із "системою управління ДНР". Про це начальник ГУ Національної поліції України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін написав на сторінці у Facebook у неділю ввечері, передають Патріоти України.

Він наголосив, що за два місяці роботи сайт "Стоп терор" відвідали понад 60 тис. користувачів, які переглянули близько 1 млн сторінок. "Проект, запущений волонтерами з нашою участю, наповнюється інформацією і вже в ньому зосереджені дані щодо понад 3 тисяч осіб, пов'язані із "системою управління ДНР", - повідомив Аброськін.

За його словами, серед останніх оновлень - інформація щодо "3-ї гаубичної самохідної артилерійської батареї", "поліції Новоазовська", "Донбаської юридичної академії ДНР", "Донецької академії внутрішніх справ МВС ДНР", "Ради адвокатів ДНР". Дані подали "небайдужі мешканці окупованої території".

Аброськін також зазначив, що робота з наповнення сайту триває, "щоб, так би мовити, "всі ходи були записані". Нагадаємо, за інформацією Генштабу ЗСУ, на окупованій території Донецької та Луганської областей зараз воюють близько 36 500 бойовиків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...