Небезпечна країна скреп: У Росії судитимуть американського інвестора

Слідчий у суді заявив, що Майкла Калві підозрюють у розкраданні у банку "Східний" 2,5 мільярда рублів.

Майкл Калві. Фото: РБК.

У Москві за підозрою у шахрайстві затримали засновника інвестиційної компанії Baring Vostok, громадянина США Майкла Калві.У п'ятницю, 15 лютого, суд продовжив тримання під вартою Калві на 72 години. Очікується, що питання про його арешт cуд розгляне у суботу, 16 лютого, повідомляють Патріоти України.

"Слідчі просять про арешт шести осіб, серед них, окрім Калві, четверо росіян та француз Філіп Дельпаль. Інвестиційний фонд підтвердив затримання своїх співробітників і зазначив, що "дії правоохоронних органів не пов'язані безпосередньо з діяльністю компанії Baring Vostok і інших портфельних компаній", а стосуються комерційного спору, пов'язаного з банком "Східний", - йдеться у повідомленні.

За даними російських ЗМІ, слідчий у суді заявив, що Калві підозрюють у розкраданні у банку "Східний" 2,5 мільярда рублів за допомогою схеми за участю Першого колекторського бюро.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...