Небезпека: Терористи ІДІЛ рвуться в Україну, - розвідка

Представники "Ісламської держави" неодноразово робили спроби придбати бланки паспортів громадянина України.

Бойовики "ІД". Фото: plus7-db.com.

Бойовики ІДІЛ неодноразово робили спроби придбати бланки паспортів громадянина України у терористів з так званих "ЛНР" і "ДНР". Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"За наданою компетентними підрозділами СБ України інформацією, представники міжнародної терористичної організації "Ісламська держава" неодноразово робили спроби придбати бланки паспортів громадянина України, які були захоплені бойовиками так званих "ЛНР" і "ДНР" на території окремих районів Луганської та Донецької областей", - розповіли у відомстві.

Також, за даними розвідників, у виявлених в Україні прихильників ІДІЛ було вилучено вогнепальну зброю і гранати типу "РГО", які, згідно з маркуванням, не виробляються підприємствами військово-промислового комплексу України і не перебувають на озброєнні військових формувань України. "Згідно з поясненнями затриманих, зброя надійшла до них із зони проведення АТО", - заявили в розвідці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...