Недобрий ранок: у штабі повідомили про масові втрати бійців АТО на Донбасі

Троє військових загинули в результаті мінометного обстрілу в районі Красногорівки, є поранені.

Наслідки обстрілів у Красногорівці. Фото: соцмережі.За минулу добу у зоні проведення антитерористичної операції українська армія втратила п'ятьох бійців: троє з них загинули, двоє - отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник, передають Патріоти України із посиланням на Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони.

Троє військових загинули в результаті мінометного обстрілу в районі Красногорівки, ще один боєць отримав поранення. Також один військовий був поранений у районі Верхньоторецька Луганській області. Як повідомила прес-служба Луганської ОДА у своєму Facebook, на Луганщині в результаті обстрілу терористів поранені двоє українських бійців.

"У результаті масованого обстрілу позицій наших захисників у смт Новотошківське двоє військовослужбовців отримали поранення і були госпіталізовані", - йдеться в повідомленні. Бойовики здійснили 16 обстрілів у районах Попасної, Новотошківського, Троїцького, Новозванівки і Новоолександрівки, застосовуючи 120-мм і 82-мм міномети, БМП, гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...