"Недолго музыка играла, недолго "Няша" танцевала": "Колеги"-депутати вимагають, щоб Поклонську вигнали з Держдуми

Деякі з політиків навіть вимагають притягнути її до відповідальності.

Наталія Поклонська. Фото: Lenta.ru.Все нові і нові скандали розгортаються навколо неосвіченої екс-прокурорші КримНаша - «Няші» Поклонської. Після того, як Поклонська порівняла Леніна з Гітлером і підтримала знесення пам'ятників йому в Україні, однопартійці та просто колеги Поклонської не витримали, передають Патріоти України із посиланням на censoru.net.

"Парадоксально, но изверги двадцатого столетия (Ленин, Троцкий, Гитлер, Мао Цзэдун), пролившие море человеческой крови, не вызывали такого отторжения, как убиенный со своей Семьей, добрый и милостивый Государь, кардинально улучшивший благосостояние своего народа и причисленный к концу двадцатого столетия к лику Святых", – написала Поклонська.

Нещодавно з'явилась інформація, що Поклонську можуть виключити з партії «Єдина Росія». Крім того, в Держдуму (в яку не так давно пройшла Поклонська, якраз від путінської партії), поданий проект з пропозицією, щоб Наталію Поклонську позбавили звання нардепа. Деякі навіть вимагають притягнути її до відповідальності.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...