"Нехай їдуть до "своїх": Жителі Авдіївки обурені обстрілами та місцевими прихильниками "русского мира" (відео)

Мешканці прифронтового міста скаржаться, що останнім часом все більше страждають їхні будинки та городи, які знаходяться далеко від позицій українських військових.

Наслідки обстрілів у Авдіївці. Фото: скріншот з відео.

Російські терористи обстрілюють околиці Авдіївки з великокаліберної артилерії. Під вогонь терористів потрапляють і мирні жителі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ та телеканал "СТБ".

Під час останнього обстрілу снаряди пошкодили кілька будинків і подвір'їв. Жителі намагаються відновити домівки і в перервах між обстрілами навіть виходять навести порядок на своїх городах.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...