Нелюд у поліції: Патрульного, що зробив селфі на фоні окривавленого чоловіка, звільнять зі служби

Зараз він викликається з відпустки й буде звільнений. Після прийняття остаточного рішення управління обов’язково прокоментує цей випадок офіційно, - керівник управління патрульної поліції.

За скандальне селфі поліцейського звільнять. Фото Depo.Донбас

Краматорського патрульного поліцейського Геннадій Шевченка, що зробив селфі із закривавленим літнім чоловіком і виклав її у якості аватарки у Viber, звільнять із лав поліції, повідомляють Патріоти України з посиланням на Depo.Донбас.

Шевченко родом з міста Родинське (невеличкий шахтарське містечко поблизу Донецька).Судячи з його сторінки у соціальній мережі, у нього досить традиційні для сучасної молоді уподобання, серед яких є місце алкоголю та пустощам. А ось що підштовхнуло розмістити таку аватарку з’ясувати не вдалося – його телефон не відповідає.

Керівник управління патрульної поліції у Краматорську та Слав’янську Олександр Малиш у телефонній розмові з Depo.Донбас повідомив, що він обурений поведінкою свого підлеглого.

"Його особа вже встановлена. Зараз він викликається з відпустки й буде звільнений. Після прийняття остаточного рішення управління обов’язково прокоментує цей випадок офіційно", - повідомив Малиш.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...