Неминучість великих втрат від протистояння з українською армією: Турчинов про головний фактор стримування путінської агресії

Наші вороги мають розуміти, що вони ніколи не поставлять Україну на коліна, зазначив секретар РНБО.

Олександр Турчинов. Фото:ipress.ua

За словами Секретаря РНБО Олександра Турчинова, засідання Радбезу Росії є продовженням розкрутки брудної провокації проти нашої країни, яку почали вчора ФСБ Росії і Путін. Про це повідомила прес-служба РНБО, зазначають Патріоти України.

На переконання Турчинова, мета таких дій очевидна - перекреслити мирний шлях припинення агресії та звільнення окупованих територій, посилити ескалацію та створити передумови для загострення конфлікту і подальших агресивних дій Росії.

"Єдине, що сьогодні стримує розгортання нового етапу військової агресії проти нашої країни, - це розуміння кремлівським керівництвом неминучості великих втрат від протистояння з нашою армією", - сказав секретар РНБО.

"Сьогодні наші Збройні Сили, Національна гвардія та інші військові формування - це головний фактор стримування агресії Путіна проти України", - зазначив Секретар РНБО, наголосивши, що це також головний аргумент збереження безпеки в Європі.

"Саме тому, - переконаний О.Турчинов, - необхідно належно підтримувати та фінансувати нашу армію та не зважаючи на протидію багатьох популістів і зрадників з депутатськими мандатами, забезпечити виконання оборонного бюджету поточного року і сформувати гідний бюджет сектору безпеки та оборони на наступний рік.

"Наші вороги мають розуміти, що вони ніколи не поставлять Україну на коліна", - резюмував він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...