Непогані цифри: Стало відомо, скільки окупантів за тиждень відправили на "вічний відпочинок" сили АТО

Окупаційні війська втратили один взвод у вигляді безповоротних і санітарних втрат.

В терористів - масові втрати. Фото: соцмережі.

Протягом одного тижня українські бійці знищили 21-го окупанта, які намагалися штурмувати позиції сил АТО. Про це, посилаючись на інформацію Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України, повідомив Інформаційно-аналітичний центр РНБО. Новину передають Патріоти України.

За інформацією розвідки, минулого тижня (5-11 грудня) російсько-терористичні війська зазнали важких втрат: 21 особу вбито, 11 - поранені. Таким чином, окупаційні війська втратили один взвод у вигляді безповоротних і санітарних втрат.

«Найбільші проблеми вже традиційно мають підрозділи ворога, які безуспішно ведуть бойові дії в основних «гарячих точках»: це так званий «9-й полк» (займає позиції на приморських рубежах), «11-й полк» (Авдіївська промзона і Ясинуватська розв'язка). Також зазнали втрат так звані «6-й полк» і «7-а бригада» на Луганському напрямку», - сказано в повідомленні.

Розвідники також звернули увагу на незадовільні побутові умови захисників «русского мира» на передовій і безчинства російського командування. Зокрема, за даними розвідки, після оприлюднення бойовиками так званого «11-го полку» інформації про незадовільні умови життя на передовій, нестатутні відносини і вимоги командирів, в «полку» почалися репресії.

Командування російсько-окупаційних військ почало вилучати у військовослужбовців всі електронні носії інформації, щоб виявити незадоволених. Тим часом, в так званому «9-му полку» головною проблемою залишається алкоголізм і наркоманія. Так, 10 грудня четверо п'яних окупантів намагалися викрасти автомобіль і влаштували стрілянину в житловому кварталі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...