Нещасний випадок на воді: Загинув заступник глави Адміністрації президента України. ОНОВЛЕНО (відео)

Транспортний засіб, яким керував Андрій Таранов, а саме скутер, здійснив зіткнення з іншим плавзасобом. Трагедія сталась на Дніпрі, поблизу Гаванського мосту (Поділ)

Андрій Таранов. Фото: РБК.

58-річний заступник глави АП загинув внаслідок нещасного випадку на воді. Цю інформацію підтвердив речник Нацполіції Ярослав Тракало, передають Патріоти України. За попередніми даними, трагедія сталася у неділю близько 14:00.

"За попередньою інформацією, транспортний засіб, яким він керував, а саме скутер, здійснив зіткнення з іншим плавзасобом", - сказав Тракало. Водночас. За словами речник Нацполіції, остаточні висновки можна буде зробити після проведення необхідних експертиз. Відомості за цим випадком внесені до ЄРДР за статтею 291 Кримінального кодексу (Порушення чинних правил на транспорті).

Андрій Таранов з вересня 2014 року працював Першим заступником начальника Департаменту контррозвідки СБУ. 26 грудня 2014 року призначений заступником глави Адміністрації Президента, відповідав за роботу з правоохоронними органами.

Загиблий заступник глави Адміністрації президента Андрій Таранов мав завтра вийти з відпустки на роботу. Про це повідомив радник президента України Юрій Бірюков.

"Я в повній розгубленості і страху, бо я з Андрієм Івановичем знайомий ще з літа 2014 року, ще до того, як він очолив в АП напрям силових відомств. Він же умовно працював волонтером, він організував силову групу спецназу, він проводив курси навчання, тренінги. Загалом, він же був військовий з колосальним досвідом, з досить унікальним досвідом. І потім ми з ним разом два роки постійно стикалися і працювали за напрямом зв'язки Міноборони і АП. Для мене це жахлива, неймовірна якась новина", - говорить Бірюков.

За словами радника президента, Таранов вже кілька років працював без відпусток, і тільки выкраивал для себе кілька днів для відпочинку.

"Я взагалі поки не уявляю, хто тепер може його замінити. Він працював у різних силових структурах протягом своєї кар'єри, він у цьому питанні був досить унікальний своєю універсальністю знань, і як тепер, чесно, не уявляю. Він два роки працював без відпусток, і останнім часом выкраивал якісь дні, хоч трохи відпочити, і ось повинен був з відпустки завтра вийти на роботу", – додає він.

Також з'явилось відео з місця трагедії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...