"Нещодавно на нього навмисне кинули ліжко": Мати українського політв'язня розповіла про знущання над ним у тюрмі РФ (відео)

Геннадія Афанасьєва утримують у дуже поганих умовах.

Геннадій Афанасьєв. Фото: newsader.com.

Незаконно засуджений у РФ Геннадій Афанасьєв практично не виходить зі штрафного ізолятора. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна заявила його мати Ольга Афанасьєва, передають Патріоти України.

"Як пояснили нам у Міністерстві юстиції, що це досить тривалий процес (екстрадиція, - ред), що після цього по кожному з хлопців має бути, у його регіоні, у якому він сидить, повинні бути суди. Ми всі прекрасно розуміємо, що це може бути просто політичне рішення.

Це може пройти як швидко, так і дуже довго. Гена знаходиться в дуже поганих умовах, над ним просто знущаються, він практично не виходив зі штрафного ізолятора. Нещодавно на нього навмисне кинули ліжко, він зафіксував побої, великі гематоми на нозі. Умови дуже погані, і дуже б хотілося, щоб хлопці швидше повернулися додому", - заявила вона. Нагадаємо, раніше стало відомо, що Афанасьєв підписав документи на екстрадицію в Україну.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...