Нескінченне дежавю: Киянин тричі успішно грабував той самий фінансовий заклад

Перше повідомлення про розбійний напад на пункт надання миттєвого кредиту правоохоронці задокументували у серпні.

Киянин успішно грабував кредитну установу. Ілюстрація: ТСН.

Протягом трьох місяців чоловік скоїв три розбійні напади на один і той же заклад. Загальна сума матеріального збитку становить майже 10 000 гривень. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу Нацполіції.

Як повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, перше повідомлення про розбійний напад на пункт надання миттєвого кредиту правоохоронці задокументували у серпні. На адресу виїхала слідчо-оперативна група, опитала потерпілу і свідків та розпочали пошуки нападника.

«На початку вересня на той самий заклад відбувся аналогічний напад. Ми зареєстрували кримінальне провадження та продовжили пошуки. Затримали зловмисника після того, як він вчинив у жовтні третій злочин. Це – 34-річний місцевий мешканець, який раніше був судимий за вчинення майнових злочинів», - зазначив Олександр Кузьмін.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях, розпочатих за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, триває. Відносно затриманого обрано міру запобіжного заходу – арешт строком на 60 діб із правом внесення застави 128 тисяч гривень. Зловмиснику загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...