Несподівано: Притула заступився за українське представництво Coca-Cola

Не можна карати компанію, яка впродовж багатьох років бере участь у різноманітних проектах на користь українців та платить досить солідні податки.

Сергій Притула. Фото: meest-online.com.

У скандалі із російським відділенням Coca-Cola постраждали працівники українського представництва. Через помилку «кацапів» в Україні почали виступати проти компанії, яка роками платила податки у держбюджет, підтримувала багато національних проектів та опікувалась сотнями дітей переселенців із окупованого Донбасу та Криму. Таку думку висловив відомий український артист Сергій Притула. Відповідне звернення Притула опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі, передають Патріоти України.

Судячи із офіційного звернення Притулу насправді здивувала така позиція більшості українців. Для того, аби хоч якось «розставити акценти» український артист нагадав, чим саме займається українське представництво американського холдингу Coca-Cola.

«Друзі, а що взагалі відбулося? Кацапи наробили х…рні, за яку зараз мають розплачуватись люди, котрі працюють в українському офісі Coca-Cola! Це та сама контора, котра не викликала роздратування поки роками опікувалась українським Олімпійським Комітетом, яка вже 12 років є партнером Спеціальної Олімпіади в Україні (ну звісно ж ви усі знаєте про змагання, де люди з, наприклад, синдромом Дауна почувають себе не викинутими з суспільства, а його повноцінними учасниками), та сама Coca-Cola, котра витягувала на своїх жилах фестиваль «Країна Мрій», та сама, котра опікується сотнями дітей-переселенців із зони АТО (почитайте про «Смарагдове місто»). Це все той самий український офіс Coca-Cola. Який зараз вигрібає через тупорилий офіс східних сусідів», - обурився Притула.

Вибачення, які напередодні принесли українцям керівники компанії, Притула вважає задовільними. При цьому артист, а нині і волонтер, не розуміє позицію народного депутата Мустафи Найєма, який збирається «воювати» із усіма міжнародними компаніями, які визнали анексію Криму.

«Але, зрештою, навіть якщо так трапиться, що Coca-Cola припинить свою діяльність в Україні і закриє до біса свій завод, я не переживаю за ті сотні людей, які залишаться без роботи! Депутат Мустафа Наєм, знає не тільки, як запустити в мережу хештег #BanCocaCola, але й що з тими всіма людьми потім робити. Ну бо я не вірю, що можна ось так тупо «бити в пах» компанії, яка минулого року сплатила різних зборів та податків на 460 000 000 грн (460 млн.грн.) якщо не маєш плану, що робити з людьми, які залишаться без роботи і з кого потім здерти тих 460 мільйонів, щоб залатати дірку в бюджеті.

Хочеться тільки вірити у те, що наші депутати вміють не тільки чмирити приватні компанії на території України за помилки компаній на території Росії, але й вміють разом з Урядом та Президентом зробити так, щоб ні в кого в світі не виникало сумнівів, що Крим – це Україна! Наприклад, повернути його. Або хоча б розказати, як вони збираються це робити», - резюмував Притула.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...