Несподівано: У застреленого в Києві екс-депутата Держдуми знайшлася коханка

Олександра Авраменко заявила, що Вороненков жив із Максаковою через політичний статус, не маючи почуттів до дружини.

Олександра Авраменко заявила, що була коханкою Дениса Вороненкова. Фото: Starhit.

У вбитого в Києві екс-депутата Державної Думи Росії Дениса Вороненкова нібито знайшлася коханка. Про це пише Starhit, посилаючись на один із випусків російського ток-шоу "Насправді", передають Патріоти України.

Відзначається, що в студії у ведучого Дмитра Шепелєва з'явилася якась Олександра Авраменко, яка заявила, що зустрічалася з Вороненковим, коли він був одружений. Дівчина пройшла детектор брехні і розповіла подробиці про їхній любовний зв'язок.

За її словами, загиблий не приховував зрад від дружини Марії Максакової і за рік до загибелі планував виїхати з Росії до США. Також Авраменко зазначила, що нібито познайомилася з Вороненковим у Нижньому Новгороді на одному із заходів. На той момент дівчині було 18 років, вона не знала, ким працює чоловік, і що він перебуває у шлюбі з Максаковою. Вона розповіла, що Вороненков дарував їй квіти і прикраси, їхній зв'язок тривав близько місяця.

"Всі фотографувалися з ним. Я підійшла просто сфотографуватися. У нас із ним зав'язалася розмова, він мене просив дати номер телефону. Я не знала, що він одружений. Ми познайомилися в 2016 році на початку травня, в середині", - повідомила дівчина.

За словами Авраменко, вона дізналася, хто такий Вороненков, з інтернету, проте її не збентежив сімейний стан чоловіка. "Я залишила номер, він почав мені дзвонити, писати. Ми спочатку побачилися в Нижньому Новгороді, в ресторані, потім поїхали в готель. Потім він сказав, що у нього є другий номер, за яким ми з ним будемо спілкуватися, обмінялися. Після цього він приїжджав до мене в Москву, ми бачилися тут. Він присилав водіїв. Я не знаю, чи було це таксі чи ні, постійно різні водії", - розповіла вона.

Авраменко також заявила, що Вороненков жив із Максаковою через політичний статус, не маючи почуттів до дружини. Експерти в студії ток-шоу зазначили правдивість слів дівчини і повірили в те, що вона дійсно зустрічалася із загиблим. Однак він виявився не таким щедрим, як їй хотілося б. Примітно, що Авраменко настільки ревно ставилася до Максакової, що навіть висловила припущення, ніби вона причетна до вбивства Вороненкова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...