"Неспокійне перемир'я": Сили АТО потрапили під ворожий вогонь у Водяному і Талаківці

Протягом дня було зафіксовано 24 випадки відкриття вогню по українських позиціях.

У Водяному після обстрілів. Фото: РІА Новини.

Російські окупаційні війська продовжують порушувати Мінські домовленості. Упродовж дня зафіксовано 24 випадки відкриття вогню по українських позиціях. Про це повідомляє прес-центр АТО, передають Патріоти України.

"На Маріупольському напрямку відбулося 13 обстрілів, із них 6 - з важкого озброєння. Під вогонь мінометів калібру 120 мм потрапили позиції сил АТО у Водяному і Талаківці, а в районі Широкиного, окрім мінометів ворог застосовував стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні.

За даними штабу, на Луганському напрямку противник 10 разів порушував "режим тиші". Вогонь з БТРів, гранатометів та стрілецької зброї бойовики відкривали в напрямку Новоолександрівки, а по Новозванівці - з мінометів калібру 82 мм та кулеметів.

"На Донецькому напрямку зафіксовано лише один випадок порушення режиму тиші з боку російсько-окупаційних військ. В районі Новотроїцького противник обстріляв позиції українських захисників із міномету калібру 120 мм", - зазначають у прес-центрі АТО.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...