"Нет Украины, нет России, нет Беларуси! Есть один большой православный "русский мир" - кримська колаборантка озвучила чергову маячню в ефірі росТБ (відео)

Істерична промова базувалася на розповіді про "масову міграцію українців за кордон".

Ольга Ковітіді. Фото:скрін відео

Нелегітимний член Ради Федерації Росії від тимчасово окупованого Криму Ольга Ковітіді оскандалилася божевільною промовою про неіснування України як держави, оскільки в її уяві є лише "православний русскій мір". Про це вона заявила в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", зазначають Патріоти України.

Більш того, вона заявила, що Білорусь також не вважає окремою країною, а лише частиною цього самого "русского міра". Свою маячню Ковітіді підвела під страхітливу розповідь про масову міграцію українців за кордон, яка за її словами, нібито вкрай засмучує владу країни-агресора.

"Сейчас молодежь выезжает из Украины. И 80% выезжают, чтобы где-то работать, физическим трудом заниматься низкооплачиваемым, чтобы остаться (за границей. — ред.), потому что будущего Украина не имеет. В этом проблема Украины сейчас! Почему мы в России этим обеспокоены? Потому что нет Украины, нет России, нет Беларуси! Есть один большой православный "русский мир". Есть православный мир, на который сейчас замахнулись!" - висловилась зрадниця України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...