Невістка поскаржилася на свекруху в поліцію через цукерки з лікером

На думку жінки, бабуся нашкодила своєму онукові.

 Фото:telegraph.co.uk

Мешканка німецького міста Ландсхут (федеральна земля Баварія) поскаржилася в поліцію на свекруху за те, що вона подарувала її 11-річному синові шоколадки з лікером. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Daily Telegraph, передають Патріоти України.

За словами 46-річної жінки, хлопчик отримав алкогольні солодощі в подарунок на Різдво. Але, коли він спробував з'їсти цукерку, тут же виплюнув її.

"Замість того, щоб обговорити подію з бабусею і залагодити конфлікт всередині сім'ї, розлючена мати порахувала необхідним поскаржитися в поліцію", - розповів представник поліції Стефан Шайбенцубер (Stefan Scheibenzuber).

Однак, як зазначає The Daily Telegraph, що знаходився в той день на чергуванні представник правоохоронних органів вирішив обійтися без порушення кримінальної справи. Замість цього він подзвонив порушниці, яка в ході бесіди пояснила, що просто хотіла зробити онукові подарунок, але не знала, що цукерки містять спиртне.

"Таким чином, поліції вдалося відновити різдвяний мир. Бабуся усвідомила, що вчинила неправильно і розкаялася у скоєному після суворої догани від поліції. Справу закрито", - сказав Шайбенцубер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...