"Невмілий фотомонтаж зробили": У мережі викрили брехню комуністів про купу квітів біля бюста Сталіну (фото)

Фотошопом комуністи навчилися користуватися, але не на найвищому рівні.

Чи справді так воно і є? Фото: ЖЖ.

Російських комуністів звинуватили в тому, що вони за допомогою фотомонтажу "збільшили" кількість квітів біля бюста Йосипа Сталіна в Москві. Про це на своїй сторінці в Facebook написав Oleg-Sandro Panfilov, передають Патріоти України.

"Який невмілий фотомонтаж комуняки зробили", - написав він і опублікував своє фото. На знімку кількість квітів біля бюста помітно менша.

Нагадаємо, про квіти навколо Сталіна написав журналіст Андрій Медведєв. "Ось бюст Сталіна біля кремлівської стіни не мироточить. І нічого. Ідуть до нього люди. Ну правда не за зціленням, звичайно. Просто з квітами. І 5 березня знову підуть. Принесуть червоні гвоздики", - зазначив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...