"Незабываемый отдых в Крыму": На трасі Алушта-Сімферополь загорівся автобус з відпочиваючими (фото)

Від автобуса залишився лише сильно обгорілий металевий корпус.

На місці пожежі. Фото: volgasib.ru.

На трасі Алушта-Сімферополь загорівся автобус MAN, у його салоні перебували 44 пасажири, 37 з них - старшокласники. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на СоцІнформБюро.

Пасажирський автобус з підлітками їхав з Севастополя в Краснодар. Біля села Верхня Кутузовка о 17:38 годин пасажири замовного автобуса відчули запах диму. Почалася термінова евакуація людей.

Автобус загорівся, площа пожежі склала 30 квадратних метрів. Силами пожежників за 20 хвилин вогонь вдалося локалізувати. Через годину пожежу було повністю ліквідовано. Повідомляється, що від автобуса залишився лише сильно обгорілий металевий корпус. Завдяки оперативній евакуації, ніхто з пасажирів не постраждав. За даним фактом призначено спеціальну експертизу для встановлення причини займання.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...