"Незносне цькування": Голова фракції БПП поскаржився на наслідки е-декларування

Ігор Гринів у своїй декларації вказав чотири земельні ділянки, автомобілі, старовинні ікони і 210 тис. доларів готівки.

Ігор Гринів. Фото: day.kyiv.ua.

Глава фракції заявив, що готовий бути повністю прозорим, якби декларації "нормально" освітлювались.
Народні депутати тримають гроші в готівці, згідно із е-деклараціями, у зв’язку з тим, що не довіряють банківській системі. Про це заявив голова парламентської фракції БПП Ігор Гринів, відповідаючи на відповідне питання у кулуарах Ради, передають Патріоти України з посиланням на «УП».

"Мені задавали це питання, я думаю, що можна так вважати", - сказав він. Крім того Гринів також поскаржився на «травлю» у ході висвітлення електронних декларацій парламентарів. Така травля... Якби це виглядало нормально з прозорістю - я готовий бути повністю прозорий. Але якщо це травля - просто нецікаво", - додав він.

Нагадаємо, в Україні 30 жовтня о 00:00 завершився перший етап подання електронних декларацій для суб’єктів декларування, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище. Сам Гринів у своїй декларації вказав чотири земельні ділянки, автомобілі, старовинні ікони і 210 тис. доларів готівки. Згідно з декларацією, у депутата є готівкові кошти у розмірі 210 тис. доларів та кошти, розміщені на банківських рахунках, - 300 тис. грн ("Райффайзен Банк Аваль"). Його дружина має 30 тис. доларів готівкою.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...