Нюанси "інвестиційного клімату "ДНР": Терорист Долгов прокоментував зловісне зникнення відомих донецьких рестораторів (відео)

"Офіційної" справи проти рестораторів не існує, а постраждати вони могли виключно через те, що виявилися конкурентами оточення Захарченка.
Костянтин Долгов. Фото: Рідус.

Зниклі донецькі ресторатори Андрій Бегета та Ірина Кривоніс, у кращому випадку, перебувають "на підвалі" бойовиків "ДНР". Про це заявив соратник терористів Костянтин Долгов і розповів про деякі нюанси "інвестиційного клімату" окупованого Донецька, передають Патріоти України.

За його словами, "офіційної" справи проти рестораторів, незважаючи на те, що вони були затримані "ВБОЗ", не існує, і заявляє, що це спосіб прибрати популярного конкурента. Долгов заявляє про намір двох охоронців ватажка "ДНР" Олександра Захарченка відкрити ресторан "Сепар" у центрі окупованого Донецька.

Долгов натякає і на велику ймовірність трагічніших наслідків для зниклих рестораторів. "Найімовірніше, вони в СІЗО, але в "ДНР" можливі й інші, скажімо так, варіанти", - заявив терорист.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...