Ноу-хау для водіїв: У Лондоні продемонстрували "підключені автомобілі" з новітніми приладами

Авто містять систему, яка забезпечує миттєвий доступ до ряду додатків.

Великі компанії почнуть виробляти "підключені автомобілі". Фото: drive.ruКерувати електроприладами у власному будинку відтепер можна не виходячи з авто. Скажімо, включити кондиціонер по дорозі додому, щоб до вашого приїзду вже було прохолодно, повідомляють Патріоти Україні з посиланням на сайт Нескучные новости.

Особливу увагу відвідувачів вже традиційно приваблюють автомобілі Теsla. Тим більше що одна з моделей містить систему, що забезпечує миттєвий доступ до ряду додатків. І при цьому не треба лізти в кишеню за смартфоном, адже за кермом це відволікає. Більше того, тепер можна просто з автомобіля керувати електроприладами в своєму будинку.

У Британії "підключеними" скоро стануть і таксі. На дорогах Лондона вони з'являться вже через півтора року. І водій, і пасажири будуть мати миттєвий доступ до соціальних мереж, електронної пошти, онлайн-ігор і відео-сервісів.

Але експерти застерігають — розвиток таких технологій може зіграти на руку шахраям. Тому виробникам варто також подбати про безпеку. Всього на виставці в Лондоні свої розробки представили півсотні компаній.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...