Нова "зачистка" в Донецьку: "На підвал" відправили "мера" Мартинова і "генпрокурора"

"Мера" звинуватили в крадіжці гуманітарної допомоги і "бюджетних" коштів.

Ігор Мартинов. Фото: lenta.ru.

В окупованому Донецьку, як павуки в банці, продовжують боротися за владу сепаратисти. За останніми даними, влада невизнаної республіки заарештувала поставленого нею "мера" Ігоря Мартинова і "генпрокурора" Андрія Співака. Про це на своїй сторінці в Twitter написав Олександр Висотський, який нібито має відношення до сепаратистської верхівки, передають Патріоти України.

"Мера" звинуватили в крадіжці гуманітарної допомоги і "бюджетних" коштів. За інформацією журналіста Олексія Мацуки, раніше стало відомо про арешт правої руки Мартинова Ігоря Пономаренко - чоловіка донецької художниці Тетяни Пономаренко-Левераш.

Свого заступника Мартинов нібито особисто відправив "на підвал", але Пономаренко не залишився в боргу і в катівнях "ДНР" написав заяву на свого начальника. На офіційних сайтах "ДНР" та на сторінці самого Мартинова в соціальній мережі інформації про затримання немає.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...