Нове життя в стару броню: Завод імені Малишева представив модифікований танк (відео)

Сучасний український танк БМ Оплот призначений для ефективного бойового застосування днем, вночі, у складних географічних, кліматичних та погодних умовах.

Танк БМ Оплот. Скрін відео

На "Заводі імені Малишева" представили рекламне відео нової модифікації БМ Оплот. Відео викладено на каналі заводу на Youtube, передають Патріоти України.

Як відомо, сучасний український танк БМ Оплот призначений для ефективного бойового застосування днем, вночі, у складних географічних, кліматичних та погодних умовах, у тому числі при підвищених температурах навколишнього повітря та великій запиленості.

В результаті модифікації були впроваджені: потужний багатопаливний двигун, трансмісія з розширеним швидкісним діапазоном і комплексною системою управління рухом, автономний енергоагрегат для енергозабезпечення на стоянці, унікальний динамічний захист від тандемних кумулятивних та бронебійних підкаліберних боєприпасів, ефективна комплексна система виявлення та оптико-електронного придушення засобів наведення і прицілювання противника, сучасні прицільно-спостережний комплекс з тепловізором, цифровий балістичний обчислювач і система навігаційного забезпечення.

До речі, у танка є можливість враження цілей ракетами на відстані до 5 км, не входячи в зону ураження.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...