"Новый состав ублюдков решил пристреляться": У мережі розповіли подробиці бою під Авдіївкою (фото)

Недавно в даному секторі пройшла ротація батальйону бойовиків "Сомалі", які застосували міномети і самохідні артилерійські установки.

Ілюстрація:crime-ua.com

Проросійські бойовики так званої "ДНР" в ніч на 14 вересня обстріляли околиці населеного пункту Авдіївка Донецької області. Про це повідомив народний депутат від "Народного фронту", координатор батальйону патрульної служби міліції спеціального призначення "Київ-1" Євген Дейдей на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

За його словами, бойовики застосували міномети і самохідні артилерійські установки. Дейдей зазначив, що недавно в даному секторі пройшла ротація батальйону бойовиків "Сомалі" і, можливо, учасники незаконних збройних формувань вирішили пристрілятися.

Також народний депутат від "Блоку Петра Порошенка", радник міністра інформаційної політики Олександр Бригинець опублікував фото наслідків нічного обстрілу бойовиків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...