Новий тренд війни: Дезертири Путіна на Донбасі взялися за винищення загороджувальних загонів Кремля

Російські військові намагаються самостійно повернутися до Росії та звернутися за захистом до правозахисних організацій.

Нацгвардія РФ. Фото: ЖЖ.

В результаті зіткнення поранений один з нацгвардійців РФ і пошкоджений автомобіль загороджувального загону. Про це повідомила прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

"З огляду на небезпеку відновлення активних бойових дій та втрату мотивації продовжувати участь у збройній агресії Росії проти України, продовжуються спроби самовільного залишення частини військовослужбовцями 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК ЗС РФ, які намагаються самостійно повернутися до Росії та звернутися за захистом до правозахисних організацій.

11 травня підрозділом національної гвардії РФ, що прибув до Дебальцевого, для протидії випадкам дезертирства було затримано двох військовослужбовців мотострілецького батальйону 7 омсбр, які намагалися самостійно повернутися до Росії. Під час збройної сутички поранено одного “нацгвардійця” та пошкоджено армійський автомобіль", - повідомили у розвідці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...