Новинка від "Укроборонпрому": Можливості ЗСУ посилять бойовими "Атлетами" (відео)

Броньовані ремонтно-евакуаційні машини призначені для технічного забезпечення танкових підрозділів та значно підвищать їх боєготовність.

Бойова машина "Атлет". Фото:скрін відео

Державний концерн "Укроборонпром" розпочав серійне виробництво бойових машин "Атлет", які значно посилять технічні можливості Збройних сил України. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Президент України Петро Порошенко, зазначають Патріоти України.

За його словами, ці броньовані ремонтно-евакуаційні машини призначені для технічного забезпечення танкових підрозділів та значно посилять їх боєготовність.

"Окрім того, "Атлети" мають значний експортний потенціал, що дозволить дозавантажити виробничі потужності Харківського конструкторського бюро після виконання "Укроборонпромом" державного оборонного замовлення", – написав глава держави.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...