НП зі стріляниною: У Московському суді під час перестрілки вбили чотирьох фігурантів у справі "банди ГТА"

Інцидент стався о 13.30. За даними видання, поранення дістав один із конвойних.

Московський обласний суд. Ілюстрація:http://odintsovo.mo.sudrf.ru

Чотирьох фігурантів справи "банди ГТА" було вбито внаслідок перестрілки в Московському обласному суді 1 серпня. Про це повідомила РИА Новости адвокат Діана Татосова, яка раніше захищала одного з обвинувачених, інформують Патріоти України.

За словами Татосової, вона говорила з керівником слідчої групи у справі, і той їй повідомив, що внаслідок перестрілки було вбито чотирьох із 11 підсудних.

За даними джерела Интерфакса, російські правоохоронці знешкодили в Московському обласному суді п'ятьох нападників.

Про стрілянину 1 серпня повідомило джерело Московского комсомольца. За його словами, під час стрілянини на четвертому поверсі суду йшло засідання у справі так званої банди ГТА – групи вихідців із Середньої Азії, що скоїла серію вбивств автовласників у Московській області.

Інцидент стався о 13.30. За даними видання, поранення дістав один із конвойних. Адвокат Софія Рубасська повідомила, що було поранено жінку-пристава, а також інших працівників суду. Адвокат розповіла, що почула не менше ніж 20 пострілів у будівлі суду 1 серпня.

"Банді ГТА" приписують серію вбивств автомобілістів у Підмосков'ї три роки тому. Банда дістала свою назву за аналогією картини скоєних ними злочинів з ігровими завданнями серії комп'ютерних ігор Grand Theft Auto (скорочено GTA, рос. ГТА).

Із середини літа 2014 року у ЗМІ з'являлася інформація про те, що на трасі М4 "Дон" орудує вбивця або кілька вбивць, які вночі зупиняють машини за допомогою підкинутих на дорогу пристроїв для проколювання шин, потім підходять під приводом допомоги або під'їжджають на автомобілі й розстрілюють водія та пасажирів.

Справа щодо "банди ГТА" надійшла на розгляд у Московський обласний суд у червні 2016 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...