Обіцяють безкоштовно лікувати: Журналісти назвали країну, у яку планує "тікати" Насіров

Журналісти отримали копію запрошення з Національного інституту діабету США – там Насірова готові лікувати за рахунок американського бюджету.

Насіров знову готує ковдру? Ілюстрація: УНІАН.

Відсторонений очільник Фіскальної служби Роман Насіров просив у Національного антикорупційного бюро відпустити його на лікування до США. Про це з посиланням на власну джерела повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

Зокрема видання зазначає, що адвокати просили детективів повернути закордонний паспорт Насірова. Таке прохання вони обґрунтовували документами, які підтверджують нагальну необхідність виїзду на лікування до США.

Видання твердить, що журналісти отримали копію запрошення з Національного інституту діабету США – там Насірова готові лікувати за рахунок американського бюджету. "Лікування фінансується з бюджету Департаменту охорони здоров'я США. Клініка хотіла б щорічно оглядати пацієнта з метою контролю за його станом протягом найближчих 5 років. Участь в дослідженні для пацієнта безкоштовно", – мовиться у документі. Офіційних коментарів щодо цих фактів ані від НАБУ, ані від Насірова видання не надає.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...