Обмін відбувся в районі Майорська: з полону звільнили ще одного бійця ЗСУ (фото)

Військовослужбовець інженерної частини ЗСУ Михайло Кучевський нарешті знову побачить рідних та друзів.

З полону звільнили ще одного українського військового. Фото: "Фейсбук".

Радник заступника міністра оборони Василь Будик повідомив про звільнення з полону бойовиків воїна інженерної частини ЗС України Кучевський Михайла Івановича. Про це він написав на своїй сторінці в "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Недавно прошла инфа от пограничников, что в районе Майорска произошел обмен. Сегодня мы решили дать информацию по этому событию. Чтобы не сломать наметившийся хрупкий прогресс в работе по обмену, было принято решение: информацию по обменам придержать.

На фото Кучевский Михаил Иванович, боец инженерной части ВС Украины. Работа по освобождению проходила при непосредственном участии Президента Петра Порошенко, Минской группы, совместного центра освобождения куда входят сотрудники СБУ, Минобороны, МВД и прокуратуры, а также Офицерского корпуса, Владимира Рубана", - розповів він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...