Обмовка по Фрейду: Ватажок "ДНР" "здав" українським військовим Амвросіївку та Донецьк (відео)

Здавалося б, більше вразити та насмішити і українців, і власних "підданих" вже неможливо. Однак ватажку "ДНР" це вдалося знову.

Захарченко знову бовкнув не те. Фото: соцмережі.

Під час святкування так званого "дня республіки" ватажок "ДНР" Олександр Захарченко назвав окупованими Амвросіївку та Донецьк, які перебувають на підконтрольній бойовикам території, передають Патріоти України.

Так, Захарченко перерахував контрольовані Україною міста Донецької області, серед них назвав Амвросіївку і Донецьк. Ватажок "ДНР" визнав, що ці міста перебувають "під тимчасовою окупацією".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...