"Обращались как с бандитами, террористами": У мережі поглузували з поїздки кримчан на зустріч з Путіним

"Ходоки" з Севастополя поскаржилися, як їх не пускали до кремлівського "царя".

Путін. ілюстрація:Bigmir.net

У мережі з'явилася розповідь співробітників СРЗ "Південний Севастополь" про поїздку на зустріч до президента Росії Володимира Путіна в Москву, щоб поскаржитися на життя на окупованому півострові. Розповідь була опублікована на сайті primechaniya.ru, передають Патріоти України.

За словами свідків, автобус з людьми з Севастополя 3 рази зупиняла поліція нібито для перевірки документів, яка з невідомих причин затягувалася на довгий час. Пізніше автобус відпускали, а потім знову зупиняли. На в'їзді в аеропорт Сімферополя поліція заборонила людям проїхати далі.

Після такого ставлення поліції, люди почали побоюватися за свою безпеку.

"Один з нас взяв внучку чотирирічну, щоб вона столицю подивилася. А до нас так поставилися, ніби ми терористи або злочинці. Ну які ми злочинці? Ми до президента їдемо!" - розповідають працівники підприємства.

У підсумку квитки працівників на літак до Москви "згоріли". Але їм вдалося взяти нові в касі. У Москві людей все ж прийняли в адміністрації президента, але на зустріч з Путіним не пустили.

У мережі дана історія викликала тільки глузування.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...