Обрядять, відспівають і закопають всього за $ 43 долари: У Кореї страждаючих від депресії почали «ховати заживо»

Такий оригінальний спосіб багатьом допомагає.

Багато південнокорейців рішення своїх психологічних проблем в буквальному сенсі в труні бачили: відразу кілька місцевих компаній готові поховати вас заживо, щоб вивести з депресії. Послуга користується попитом і, здається, дійсно допомагає, заявляють Патріоти України, з посиланням на «Российскую газету».

Першим такий метод почала використовувати корейська компанія Beautiful Life («прекрасне життя»). За невелику плату в 50000 вон (близько $ 43) вас переодягнуть у білий саван, прочитають некролог , зіграють траурну музику, а потім покладуть в труну. «Потойбічний світ» триватиме всього лише 10 хвилин, але вони пройдуть в повній тиші. Після цього вас «відкопають» і привітають з новим народженням, порадивши «поменше сумувати і побільше радіти тому, що є». У деяких фірмах пропонують клієнтам самим для себе оформити похоронну табличку і свідоцтво про смерть, щоб потім отримати «свідоцтво про нове народження».

Як відзначають учасники даної процедури, це запам'ятовується надовго і вистачає, щоб отримати заряд нових сил, забути про стрес, знайти віру в себе. Багато хто також переосмислює в цілому свій підхід до життя і починають більше піклуватися про рідних, близьких, друзів і знайомих.

«Я знайшла новий сенс і сили ... Поки я лежала в труні, то згадувала свою маму. Вона була дуже красивою, коли була молодою, і дуже доброю », - витираючи сльози, сказала 67-річна жінка Ван Ен Е, яка щойно пройшла всю процедуру фальшивого похорону.

Цікаво, що ця послуга користується великою популярністю і серед молоді. Втім, ті, хто стояв за ідеєю створення всього цього напрямку, кажуть, що все було спрямоване якраз на молодих людей, серед яких проблема самогубств стоїть особливо гостро. В молодості невдачі на іспитах і в особистому житті переживаються особливо гостро, а громадський тиск і вимога «в усьому бути на першому місці» в Кореї дуже сильна. І багато молодих корейці не витримують подібного стресу. Переживши ж «друге народження» після десяти хвилин перебування в труні, люди починають сприймати все інакше.

"Мені дуже сумно. Я встиг багато про що подумати, поки лежав у труні. Мені шкода, що забув привітати свою дружину з річницею весілля, що не сходив на свято у дитячому садку, де виступала наша трирічна донька. Загалом, вирішив жити інакше і радіти існуючим моментам », - розповів молодий тато Квон Де Чжон.

Ця ідея викликала неоднозначну реакцію серед самих корейців, але в цілому відгуки сприятливі. «Якщо це врятувало хоча б життя однієї людини, якщо хоча б один після цього передумав зводити рахунки з життям, то сенс є. Дивлячись же на обличчя тих, хто "побував на тому світі", можна сказати, що психологічно це непогана підтримка. Починаєш звертати менше уваги на прикрі дрібниці. Якщо ж не подобається, то можна просто не брати участь », - зазначив один з корейців, який тільки що« повернувся з того світу ».

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...